Home Nieuws Wijnarts als eerste 1-ster sponsor gepresenteerd

Wijnarts als eerste 1-ster sponsor gepresenteerd

Na het gelijke spel tegen koploper Forum Sport, ontvingen wij in het sponsorhome Artjan van der Plas. Artjan heeft zelf korte tijd deel uitgemaakt van de selectie van Valken’68, maar vanwege blessureleed heeft hij zijn voetbalschoenen in de wilgen moeten hangen. Waar het als voetballer op ’t Duyfrak niet liep zoals hij had gewenst, wil hij er als ondernemer wél een succes van maken. 

Per 1 januari 2024, is Wijnarts voor minimaal 2,5 jaar verbonden aan Valken’68. Wijnarts wordt de eerste 1-ster sponsor die de club rijk is. Deze sterren zijn gekoppeld aan de sponsorpakketten die de PR-commissie binnenkort officieel zal introduceren aan het grote publiek. 

Met Wijnarts haalt Valken’68 een mooi jong bedrijf binnen die inmiddels niet alleen meer online bekend is, maar ook diverse horecagelegenheden voorziet van prachtige wijnen. Of je nu een liefhebber van rode wijn, rosé of witte wijn bent, het maakt niet uit. Wijnarts biedt diverse kwaliteitswijnen voor verschillende budgetten. 

Ben je benieuwd naar de producten van Wijnarts of wil je nog een Kerstgeschenk op de kop tikken? Ga naar www.wijnarts.nl voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling.

Deel dit bericht