Home Nieuws Voorbeschouwing Voorschoten ’97 – Valken ’68

Voorbeschouwing Voorschoten ’97 – Valken ’68

Aankomende zaterdag staat voor Valken ’68 de derde competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Dit keer wacht een uitwedstrijd tegen Voorschoten ’97, een bekende tegenstander in de regio. Het belooft een spannende ontmoeting te worden tussen twee ploegen die dit seizoen goed van start zijn gegaan.

Details van de Wedstrijd

Wedstrijd: Voorschoten ’97 vs Valken ’68
Locatie: Sportpark Adegeest, Voorschoten
Datum: zaterdag 5 oktober 2024
Tijd: 14.30 uur
Evenement: KNVB Competitiewedstrijd 1e Klasse B

Terugblik

Valken ’68 boekte afgelopen zaterdag een overtuigende 3-0 overwinning op Sportclub Monster. Na een moeizame openingswedstrijd tegen LFC, waarin Valken ’68 met 2-1 verloor, wist het team onder leiding van hoofdtrainer Derek van der Plas zich knap te herpakken. De zege tegen Monster was overtuigend, en de drie doelpunten waren een beloning voor het harde werk van de ploeg. Deze overwinning heeft het team het nodige vertrouwen gegeven voor de volgende wedstrijden in deze sterke competitie.

Voorschoten ’97

Voorschoten ’97 had een sterke start van het seizoen. Vorige week wisten zij in hun eerste competitiewedstrijd een 0-1 overwinning te boeken op DSO in Zoetermeer. De ploeg van Jeffrey Frijters toonde in die wedstrijd gretigheid en liet een uur lang zien de bovenliggende partij te zijn. Hoewel Voorschoten het zichzelf nog moeilijk maakte in de slotfase, was de overwinning meer dan verdiend. Met aanvallers als Nassim el Khiraoui, die de ban brak tegen DSO, en de terugkeer van spelers als Guy Smith en Noah Libbenga, begint Voorschoten completer te worden. Dit maakt hen een sterke tegenstander voor Valken ’68.

Thom de Vries maakt debuut

Extra bijzonder voor Valken ’68 is dat nieuwkomer Thom de Vries zaterdag hoogstwaarschijnlijk zijn competitiedebuut zal maken. Thom, die onlangs de overstap maakte van LFC naar Valken ’68, trainde de afgelopen weken al mee en maakte zelfs al minuten in de LAV-Cup tegen ROAC. Met de officiële goedkeuring van de KNVB op zak, kan hij nu zijn debuut maken in de competitie. We kijken ernaar uit om te zien wat Thom kan brengen aan de aanval van Valken ’68.

Programma voor zaterdag 5 oktober

  • 14:30 uur – Voorschoten ’97 vs Valken ’68
  • 14:30 uur – HVV vs VUC
  • 14:30 uur – Alphense Boys vs FC Skillz
  • 14:30 uur – VELO vs Wippolder
  • 14:30 uur – Sportclub Monster vs ARC
  • 16:00 uur – LFC vs RKDEO

Het belooft weer een mooie zaterdag te worden voor Valken ’68. We hopen op een groot aantal supporters die de reis naar Voorschoten willen maken om ons eerste elftal aan te moedigen!

Foto: Kees Kuijt

Deel dit bericht