Home Nieuws Voorbeschouwing Valken ’68 – DSO, zaterdag 12 oktober

Voorbeschouwing Valken ’68 – DSO, zaterdag 12 oktober

Aanstaande zaterdag speelt Valken ’68 thuis tegen DSO, een tegenstander die het in hun laatste wedstrijd moeilijk had tegen Voorschoten ’97. Na het teleurstellende gelijkspel tegen Voorschoten, waarbij Valken in de laatste minuut een eigen goal moest incasseren, is het team onder leiding van hoofdtrainer Derek van der Plas vastberaden om deze keer de volle drie punten te pakken.

DSO heeft dit seizoen nog geen succes gekend. In hun vorige wedstrijd tegen Voorschoten ’97 speelden ze een groot deel van de wedstrijd met tien man, na een rode kaart vlak voor rust. Ondanks deze tegenslag boden ze in de tweede helft meer tegenstand dan Voorschoten had verwacht. Toch wisten ze de druk niet voldoende op te voeren en verloren uiteindelijk met 0-1, mede dankzij uitstekend keeperswerk van de tegenstander. DSO zal zaterdag ongetwijfeld proberen dit beeld te corrigeren en op zoek gaan naar hun eerste punten van het seizoen.

Details van de Wedstrijd

Wedstrijd: Valken ’68 vs s.v. DSO
Locatie: sportpark ‘t Duyfrak, Valkenburg
Datum: zaterdag 12 oktober 2024
Tijd: 14.30 uur
Evenement: KNVB Competitiewedstrijd 1e Klasse B

Valken ’68 domineerde tegen Voorschoten ’97 en kwam op voorsprong dankzij een schitterende volley van Matthijs de Mooij. Helaas werd die voorsprong niet verzilverd door een gemiste penalty en een ongelukkig eigen doelpunt. Het doel voor zaterdag is duidelijk: de kansen benutten en de overwinning veiligstellen.

Derde helft
Na de wedstrijd verzorgen DJ Steff Jay & MC Donny de muziek voor de derde helft. Tijdens onze familiedag hebben zij al een geweldige sfeer neergezet, en dat belooft weer veel goeds voor zaterdag. Met de muzikale begeleiding van DJ Steff Jay & MC Donny kunnen de supporters zich opmaken voor een gezellige afsluiting, hopelijk met een overwinning om te vieren.

Namens het bestuur van Valken ’68 wensen wij beide teams veel succes, plezier en een sportieve strijd toe.

Foto: Saam de Mooij

Wedstrijdsponsor: Hans Janssen Blumengrosshandel

Tot zaterdag!

Deel dit bericht