Home Nieuws Valken’68 wint Sportiff LAV Cup

Valken’68 wint Sportiff LAV Cup

Op het sportpark van ROAC speelde Valken’68 gisteren de finale om de Sportiff LAV Cup tegen het naar de tweede klasse gepromoveerde Graaf Willem II VAC uit Wassenaar. De eerste 25 minuten was Valken’68 nog op zoek en leek het een gelijkwaardige wedstrijd te worden. Maar na het 1e doelpunt van Valken’68 in de 26eminuut, Dirk van Duijn in de rebound na een gekeerde vrije trap van Sammy Zandbergen, bleek al snel dat de wedstrijd gelopen was. De 2-0 viel in de 36e minuut. Kappend en draaiend op rechts leverde Samet Arikan de perfecte harde lage voorzet aan. Wederom Dirk van Duijn. Rust 2-0.

Na rust liep Valken’68 weg na 4-0 door doelpunten van Pepijn van Duijvenvoorde en Huig van Duijn (vrije trap). Met de 4-1 in de 75e minuut redde Graaf Willem II VAC de eer. Het werd nog 5-1 door Stephan de Reuver.

De laatste 5 minuten kwamen Bas van Delft en jeugdkeeper Tim de Mooij nog in het veld. Voor beide een prachtig moment. Bas zijn eerste minuten in het eerste na zijn herstel en Tim zijn debuut. Een mooie afsluiting voor Valken’68 na een grandioos seizoen.