Home Nieuws Valken’68 klaar voor tweede bekerduel tegen RCL

Valken’68 klaar voor tweede bekerduel tegen RCL

Na een spannende en succesvolle start van de KNVB Beker, waarbij Valken’68 uit bij Westlandia met 2-3 wist te winnen, staat de volgende uitdaging in de poulefase voor de deur. Ons eerste elftal liet afgelopen weekend zien klaar te zijn voor het seizoen. In de uitwedstrijd tegen Westlandia was Valken’68 lange tijd de bovenliggende partij en creëerde veel kansen. Hoewel de thuisploeg in de slotfase nog dichtbij kwam, bleven de drie punten verdiend in handen van Valken’68.

Aanstaande zaterdag 7 september spelen we de tweede poulewedstrijd thuis tegen RCL uit Leiderdorp. RCL begon hun bekeravontuur met een 0-1 nederlaag tegen Nieuwkoop. Zij zullen erop gebrand zijn om in deze wedstrijd hun eerste punten van het seizoen te pakken, maar Valken’68 gaat met het thuisvoordeel en de gewonnen eerste wedstrijd vol vertrouwen deze belangrijke pot tegemoet.

Details van de Wedstrijd

Wedstrijd: Valken ’68 vs RCL
Locatie: sportpark ‘t Duyfrak, Valkenburg
Datum: zaterdag 7 september 2024
Tijd: 14.30 uur
Evenement: KNVB Bekerwedstrijd

Naast deze spannende wedstrijd staat ook de Paardenmarkt voor de deur. Een overwinning zou het feest extra bijzonder maken, en met de steun van onze supporters hopen we opnieuw drie punten te pakken en onze goede start in de beker voort te zetten.

Tot zaterdag!

Deel dit bericht