Home Nieuws Valken ’68 Veiling: noteer vrijdag 8 november in je agenda

Valken ’68 Veiling: noteer vrijdag 8 november in je agenda

Op vrijdag 8 november aanstaande vindt de tweejaarlijkse Valken ’68 Veiling plaats. Deze wordt gehouden in de kantine van Valken ’68 en begint om 19.30 uur. De Veilingcommissie, onder leiding van voorzitter Jaap Janssen, is al het hele jaar druk bezig met de organisatie van deze speciale avond en legt momenteel de laatste hand aan de kavellijst.

Zoals je van de Veilingcommissie mag verwachten, bestaat de kavellijst weer uit een diversiteit aan diensten en producten, van klein tot groot, en voor ieder wat wils. Deze kavels zijn uiteraard niet zomaar tot stand gekomen. De Veilingcommissie heeft zich hier enorm voor ingezet, en natuurlijk staan we ook stil bij de kavelgevers. Zowel particulieren als ondernemers, allen met een roodgeel hart, hebben opnieuw prachtige kavels aan onze club geschonken. Unieke kavels die alleen tijdens dit soort bijzondere evenementen gekocht kunnen worden.

Schrijf je in
Binnenkort presenteren we het veilingboekje. Hierin vind je het inschrijfformulier, dat alvast kan worden ingevuld zodat er op vrijdag 8 november een snellere doorloop is en de Valken ’68 Veiling zonder vertraging kan beginnen. Daarnaast kun je alvast aangeven op welke kavels je wilt bieden. Dit is ook handig voor onderlinge afspraken met vrienden of familie. Agenda’s raken nu eenmaal snel vol. In het veilingboekje staan alle kavels vermeld, van een weekend naar Dublin tot de spectaculaire derby van Milaan. Wil je wat dichter bij huis blijven? Geen probleem! Er kan geboden worden op mooie wedstrijden in Nederland, maar ook op exclusieve weekendjes.

Naast voetbalwedstrijden en weekendjes weg gaan ook andere exclusieve kavels onder de hamer. Wat dacht je van een gesigneerd shirt van ras-Ajacied Sjaak Swart, een uniek Valken ’68 straatnaambord, of de bijzondere bakfiets in Valken ’68 kleuren? Ook de Bourgondiërs onder ons kunnen hun hart ophalen. Naast een groot aantal dinerbonnen kun je weer genieten van exclusieve diners op fantastische locaties.

Doel
Het doel van deze avond moge duidelijk zijn. Onze accommodatie is dringend toe aan vernieuwing, en inmiddels is Valken ’68 ook letterlijk uit zijn jasje gegroeid. De club groeit elk jaar, en we doen er alles aan om de toekomst van de club te waarborgen. De volledige opbrengst gaat naar ons toekomstige multifunctionele sportcomplex.

Gratis consumpties
Wij nodigen je van harte uit om vrijdag 8 november om 19.30 uur in onze kantine aanwezig te zijn. Iedere ingeschreven koper ontvangt vier gratis consumptiebonnen, en we hopen dat iedereen zoveel mogelijk vrienden, familie, kennissen en buren meeneemt. Alleen samen met jullie kunnen we opnieuw geschiedenis schrijven.

Deel dit bericht