Home Nieuws Valken ’68 sluit driejarig partnerschap met VI Travel

Valken ’68 sluit driejarig partnerschap met VI Travel

Valken ’68 heeft een mooie stap gezet op het gebied van sponsoring en samenwerking. De voetbalclub heeft een driejarig partnerschap gesloten met VI Travel, de reisorganisatie die gespecialiseerd is in voetbalreizen. Het contract werd ondertekend door Joost Franse, PR-voorzitter van Valken ’68, en Karl Veldman namens VI Travel.

Met deze samenwerking hoopt Valken ’68 niet alleen financieel te profiteren, maar ook haar leden van diverse voordelen te voorzien. VI Travel draagt op verschillende manieren bij aan de club en de leden van Valken ’68:

  • Mooie kavels voor de Valken ’68 Veiling: VI Travel stelt een kavel beschikbaar voor de jaarlijkse Valken ’68 Veiling en daarnaast stellen ze kavels tegen inkoopsprijs beschikbaar. Hiermee kan de club inkomsten genereren ten behoeve van het nieuwe multifunctionele sportcomplex;
  • Exclusieve korting voor clubleden: Leden van Valken ’68 kunnen profiteren van een exclusieve korting op voetbalreizen via VI Travel. Met de code **VALKEN-68-5** ontvangen zij korting op het volledige reisaanbod;
  • Abonnementen voor de kantine: VI Travel sponsort een abonnement op diverse voetbalbladen van Voetbal International, waar zij mee samenwerk, voor in de kantine;
  • Cadeaubon voor ‘Speler van de Wedstrijd’: Bij iedere thuiswedstrijd ontvangt de speler van de wedstrijd voortaan een cadeaubon van VI Travel, naast de bestaande dinercheque die al werd uitgereikt. Dit extraatje moet zorgen voor extra motivatie en waardering binnen het team.

Samenwerking voor de lange termijn
PR-voorzitter Joost Franse sprak zijn enthousiasme uit over de overeenkomst: “We zijn erg blij met deze samenwerking. VI Travel toont zich niet alleen als sponsor, maar ook als betrokken partner die met concrete bijdragen het clubleven van Valken ’68 verrijkt. We zien uit naar drie mooie jaren vol gezamenlijke initiatieven.”

Karl Veldman van VI Travel benadrukt op zijn beurt de waarde van lokale sportverenigingen: “Clubs als Valken ’68 spelen een belangrijke rol in de gemeenschap. We zijn dan ook trots om een steentje bij te dragen en hopen dat de leden volop gebruikmaken van de voordelen die deze samenwerking biedt.”

Sponsor worden
Heeft u ook interesse in een overeenkomst met een groeiende vereniging? Klik hier voor de uitgebreide sponsormogelijkheden of neem contact op met de PR.

Deel dit bericht