Home Nieuws Valken ’68 lanceert nieuwe website: fris, modern en vol mogelijkheden

Valken ’68 lanceert nieuwe website: fris, modern en vol mogelijkheden

De PR-commissie is verheugd om de lancering van de gloednieuwe Valken’68-website aan te kondigen. Met een frisse vormgeving, verbeterde functionaliteiten en tal van nieuwe mogelijkheden biedt de website een moderne en gebruiksvriendelijke ervaring voor al haar leden, fans en bezoekers.

De nieuwe website van Valken ’68 heeft een compleet vernieuwde look gekregen. Het strakke, eigentijdse design zorgt ervoor dat informatie gemakkelijk te vinden is en dat bezoekers met plezier door de pagina’s kunnen navigeren. De nieuwe kleurstellingen en het intuïtieve menu dragen bij aan een visueel aantrekkelijke en functionele omgeving.

Kom in contact
Verder zijn er diverse contactformulieren beschikbaar, waardoor je gemakkelijk een vraag kunt stellen aan de PR-commissie, het secretariaat en de coach sociale veiligheid. Wil je snel antwoord? Geen probleem! Via de knop ‘snel navigeren’ links onderin je scherm kun je een vraag stellen via WhatsApp.

Naast een vernieuwde website introduceert Valken ’68 ook een geheel nieuwe huisstijl. Deze is leidend voor de interne en externe communicatie. Meer informatie wordt binnenkort gepubliceerd en tot die tijd is meer informatie te verkrijgen via het onderstaande e-mailadres.

Dank aan Outhands
Valken ’68 wil een woord van dank uitspreken aan Outhands uit Rijnsburg. Hun expertise en inzet bij de ontwikkeling van de nieuwe website waren van groot belang.

Voor meer informatie:
E-mail: pr@valken68.nl
WhatsApp: 071-4013214

Deel dit bericht