Home Nieuws Valken ’68 haalt €1.720,51 op dankzij jullie stemmen!

Valken ’68 haalt €1.720,51 op dankzij jullie stemmen!

Valken ’68 haalt €1.720,51 op dankzij jullie stemmen in de Rabo ClubSupport!

Van 2 tot en met 24 september liep de stemcampagne van Rabo ClubSupport. We zijn blij om te kunnen melden dat we dit jaar een prachtig bedrag van €1.720,51 hebben opgehaald dankzij jullie stemmen! Dit is maar liefst €300 meer dan vorig jaar, en dat hebben we te danken aan jullie steun.

Zoals velen van jullie weten, zijn we als vereniging altijd in beweging. Met ruim 900 leden en de verwachte groei door de nieuwbouw rondom ons sportpark, blijven we ons inzetten om iedereen, op elk niveau, een plek te bieden waar sportiviteit en gezelligheid samenkomen. Op het veld wordt gestreden, en na de wedstrijden genieten we samen in onze kantine. Hier komt echter ons doel voor de opbrengst van de Rabo ClubSupport in beeld: de geluidsinstallatie in de kantine is aan vervanging toe.

Waarom we deze opbrengst zo hard nodig hebben?
De huidige speakers laten ons in de steek; het geluid stoort regelmatig en voldoet simpelweg niet meer onze eisen. Bovendien moeten we regelmatig apparatuur huren voor evenementen, wat zowel onhandig als niet duurzaam is. Dankzij jullie bijdrage kunnen we dit probleem aanpakken en investeren in een nieuwe geluidsinstallatie, zodat we niet alleen de wedstrijden, maar ook de overwinningen op een passende manier kunnen vieren.

Iedereen verdient een club
Valken ’68 is meer dan alleen een voetbalvereniging. Het is een plek waar warmte, ambitie, betrokkenheid, passie en plezier samenkomen. Jullie steun laat zien dat jullie net zoveel waarde hechten aan deze mooie club als wij. Dankzij jullie stemmen via de Rabo ClubSupport kunnen we weer een stap vooruit zetten om van Valken ’68 een nog mooiere club te maken voor iedereen.

Namens het bestuur en alle leden van Valken ’68 willen we iedereen die heeft gestemd ontzettend bedanken. Samen blijven we bouwen aan een sterke, gezellige en toekomstbestendige vereniging!

Deel dit bericht