Home Nieuws Uitzwaaimiddag Edwin Kluivers

Uitzwaaimiddag Edwin Kluivers

Woensdagmiddag 22 mei was een bijzondere dag. Onze jeugdleden namen afscheid van Edwin Kluivers, die na vijf jaar als hoofd jeugdopleiding afscheid neemt om zijn loopbaan voort te zetten bij VVSB. Het afscheid werd een dag vol plezier, emotie en waardering.

Een feestelijke optocht
De middag begon met een feestelijke optocht waarbij Edwin Kluivers voorop liep met een grote trommel. Het was een vrolijke en kleurrijke parade, met toeters, bellen en ballonnen die de sfeer verhoogden. De jeugdspelers volgden enthousiast en zorgden voor een feestelijke start van de dag.

Training en traktatie
Na de optocht was er een korte, serieuze training van 20 minuten. Ondanks de emotionele dag, stond Edwin er zoals altijd met volle inzet en passie voor zijn werk. Na de training verraste Edwin de kinderen met heerlijke ijsjes. Het was een welkome traktatie op deze zonnige dag, en de blije gezichten spraken boekdelen.

Watergevecht en speeches
Na het genieten van de ijsjes, barstte er een groot watergevecht los. Lachende kinderen en natte kleren vulden het veld, wat zorgde voor een speelse en ontspannen sfeer. Om 17:00 uur volgde een emotioneel moment toen Jaap Janssen een bedankspeech gaf. Hij sprak lovende woorden over Edwins inzet en toewijding aan de club en de jeugdspelers.

Cadeaus en erehaag
Als blijk van waardering kreeg Edwin diverse cadeautjes, een symbolische erkenning van alles wat hij voor de club heeft betekend. Het afscheid werd afgesloten met een indrukwekkende erehaag, gevormd door veel jeugdspelers die Edwin een warm en hartelijk afscheid gaven.

Bedankt en succes bij VVSB
Het vertrek van Edwin Kluivers is het einde van een tijdperk voor Valken ’68 waarin de club zich verder heeft ontwikkeld. Zijn bijdrage aan de jeugdopleiding heeft een blijvende impact gehad, en hij zal gemist worden. Namens de hele club wensen we Edwin veel succes bij VVSB en bedanken we hem voor alles wat hij heeft gedaan.

Deel dit bericht