Home Nieuws Transfernieuws: Sten Schaap naar Valken ’68

Transfernieuws: Sten Schaap naar Valken ’68

De Technische Commissie van Valken ’68 is verheugd om aan te kondigen dat middenvelder Sten Schaap (21) komend seizoen de A-selectie zal versterken. Hiermee wordt hij, na keeper Thijs Ouwehand, de tweede aanwinst voor het aankomende seizoen.

Op dit moment speelt Sten bij Quick Boys onder 21. Hoewel hij het daar naar zijn zin heeft, verlangt Sten ernaar om in een eerste elftal te spelen. Hij is ervan overtuigd dat Valken ’68 de ideale stap is om zich verder te ontwikkelen en speelminuten te maken.

Dit is niet de eerste keer dat Sten het roodgeel van de Valkenburgers draagt. In het verleden speelde hij al in de F-pupillen, samen met onder andere zijn toekomstige teamgenoot Jordy Blikman. Na twee seizoenen is Sten echter, tot groot genoegen van zijn vader, naar Quick Boys gegaan.

Bij Valken ’68 zal hij ook oude bekenden tegenkomen, met wie hij eerder op Nieuw-Zuid heeft gespeeld. Zo heeft hij al onder leiding van hoofdtrainer Derek van der Plas gespeeld en heeft hij bijvoorbeeld met toekomstig ploeggenoten Lars Wietsma, Stijn Haasnoot, Thijs den Hollander en Thijs Ouwehand gespeeld.

Peter van Delft (Technische Commissie): “We zijn zeer verheugd over de komst van Sten en we geloven dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn op het middenveld. Dit onderstreept onze ambitie om jonge, getalenteerde spelers de kans te geven om op een hoog niveau te voetballen. We wensen Sten veel succes en plezier bij Valken ’68”.

Deel dit bericht