Home Nieuws Trainersduo Mike de Boer en Henk van der Nagel verlengen bij Valken ’68

Trainersduo Mike de Boer en Henk van der Nagel verlengen bij Valken ’68

Valken ’68 is verheugd om aan te kondigen dat Mike de Boer en Henk van der Nagel ook volgend jaar aan het roer zullen staan van het tweede elftal van de club. De contractverlenging markeert de voortzetting van een succesvolle samenwerking tussen de twee trainers.

Mike de Boer, afkomstig uit Leiden, trad in het seizoen 2021-2022 toe tot de Valkenburgers als hoofdtrainer van het tweede elftal. Voor zijn periode bij Valken ’68 heeft Mike zowel als trainer en als speler bij UVS in Leiden gewerkt. Onder zijn leiding presteert het tweede elftal dit seizoen boven verwachting en lijkt promotie binnen handbereik.

Henk van der Nagel, een Valkenburger in hart en nieren, is al vele jaren een onmisbare schakel binnen de club. Als assistent-trainer van het tweede selectieteam heeft Henk zijn veelzijdigheid en toewijding aan de club keer op keer bewezen. Bovendien kan Henk terugkijken op een indrukwekkende carrière als speler, met ontelbare wedstrijden voor het eerste elftal van Valken ’68 op zijn naam.

Het bestuur en de Technische Commissie feliciteren Mike de Boer en Henk van der Nagel van harte met het verlengen van hun contracten. Ze kijken uit naar de voortzetting van de samenwerking en hebben het volste vertrouwen dat het trainersduo het tweede elftal naar verdere successen zal leiden en de spelers verder zal ontwikkelen.

Deel dit bericht