Home Nieuws Thijs Ouwehand eerste aanwinst seizoen 24/25

Thijs Ouwehand eerste aanwinst seizoen 24/25

Valken ’68 is verheugd te kunnen aankondigen dat keeper Thijs Ouwehand (22) zich vanaf het komende seizoen bij de A-selectie zal voegen. Ouwehand, die momenteel zijn tweede seizoen bij v.v. Noordwijk speelt, heeft eerder te kennen gegeven dat hij de club wil verlaten om speelminuten te gaan maken in een eerste elftal.

Thijs Ouwehand begon zijn voetbalcarrière bij Quick Boys, waar hij in de O17 een overstap maakte naar sc Heerenveen. Na anderhalf jaar in Friesland gespeeld te hebben, keerde hij terug naar Quick Boys, waar hij onder de huidige hoofdtrainer van Valken ’68, Derek van der Plas, in het O21-team speelde. Vervolgens maakte hij de overstap naar Sportpark Duinwetering.

Bij Valken ’68 zal Thijs enkele vertrouwde gezichten ontmoeten. In het verleden speelde hij onder andere met Lars Wietsma, Stijn Haasnoot en Thijs den Hollander. Zijn besluit om naar Valken ’68 te komen, is mede ingegeven door de positieve verhalen van deze ex-ploeggenoten en het huidige niveau van de club, waar hij onder andere zijn kwaliteiten als lijnkeeper en in één-tegen-één situaties wil laten zien.

Namens de Technische Commissie uitte Peter van Delft zijn enthousiasme over de nieuwste aanwinst: “We zijn bijzonder blij met de komst van Thijs Ouwehand. Zijn toevoeging aan het team benadrukt onze ambitie om zowel individuele talenten als het team als geheel te ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat Thijs een belangrijke bijdrage zal leveren en wensen hem veel plezier en succes bij onze club.”

Valken ’68 hoopt met de komst van Ouwehand niet alleen de defensieve kracht van het team te versterken, maar ook de ambitie te onderstrepen om te blijven groeien.

Deel dit bericht