Home Nieuws Team van de Week: Valken ’68 JO10-4

Team van de Week: Valken ’68 JO10-4

Aanstaande zaterdag, 28 september, verwelkomen we Valken ’68 JO10-4 als ons “Team van de Week” tijdens de wedstrijd van ons 1e elftal tegen Sportclub Monster. Deze jonge voetballers staan te trappelen om hun helden aan te moedigen en een fantastische dag te beleven!

Even voorstellen…

Erwin Verkuijlen, trainer van JO10-4, gaat zijn derde seizoen in met dit enthousiaste team. Naast het coachen van zijn oudste zoon in dit team, helpt hij ook de jongste minioren waar zijn andere kinderen spelen. Zelf voetbalt Erwin nog in het 3e elftal van Valken ’68 en traint hij af en toe mee met het 2e.

De helden van JO10-4

Het team barst van talent, met voorin het snelle drietal Daan, Levi en Wessel, die elke verdediging kunnen doorbreken. Jazz en Quinn zijn de alleskunners op het veld, terwijl verdedigers Jesper en Julian als een muur voor de goal staan. In het doel hebben ze Jari, die elke bal tegenhoudt, zelfs al verwacht je dat niet van hem als je hem ziet.

Blik op het seizoen

Dit team speelt met passie en plezier. Ze zijn sterk in het samenspel, wat keer op keer bewondering opwekt bij ouders en toeschouwers. Trainer Erwin benadrukt dat het plezier centraal staat dit seizoen, en dat het team vooral veel lol heeft. Een van de hoogtepunten tot nu toe was een schitterend doelpunt van Julian.

Zaterdag bij het eerste

JO10-4 zal zaterdag bij de wedstrijd aanwezig zijn om het 1e elftal van Valken ’68 aan te moedigen en zelf een onvergetelijke ervaring op te doen. Hun voorspelling voor de wedstrijd? Een 3-1 overwinning voor Valken ’68, en volgens het team zal Pepijn van Duijvenvoorde de Man of the Match worden.

We zijn trots op JO10-4 en kijken uit naar een geweldige dag! Aanstaande zaterdag moedigen ze niet alleen het 1e elftal aan, maar nemen ze ook deel aan allerlei leuke activiteiten, zoals het oplopen met de spelers, penalty’s schieten in de rust, en natuurlijk genieten van een patatje en limonade na de wedstrijd.

Deel dit bericht