Home Nieuws Tankstations Jongeneel: Trotse wedstrijdsponsor van Valken ’68

Tankstations Jongeneel: Trotse wedstrijdsponsor van Valken ’68

Aanstaande zaterdag, tijdens de thuiswedstrijd van Valken ’68 tegen Sportclub Monster, verwelkomen wij met trots Tankstations Jongeneel als wedstrijdsponsor. Tankstations Jongeneel is al jaren een vertrouwde naam in de regio en een gewaardeerde partner van Valken ’68. Dankzij de steun van sponsoren zoals Jongeneel kan onze club blijven groeien en bouwen aan een succesvolle toekomst, zowel op als naast het veld.

Over Tankstations Jongeneel:

Met hun missie om ervaringen te creëren die zó goed zijn dat ze doorverteld worden, staat Tankstations Jongeneel bekend om hun vergaande service in een gemoedelijke sfeer. Of je nu komt voor brandstof, osmosewater, of aardgas, bij Tankstations Jongeneel ben je verzekerd van een vriendelijke ontvangst en een uitstekende service. Dit familiebedrijf heeft bewust gekozen voor full-service tankstations waar klanttevredenheid vooropstaat, en dat is precies wat we bij Valken ’68 waarderen.

Waarom we Tankstations Jongeneel waarderen:

In een tijd waarin onbemande tankstations steeds vaker de norm worden, kiest Tankstations Jongeneel ervoor om de persoonlijke band met klanten te koesteren en te versterken. Ze zijn altijd op zoek naar manieren om hun diensten uit te breiden en te innoveren, iets dat we herkennen en waarderen bij Valken ’68. Innovatie en service zijn immers ook de kernwaarden van onze vereniging.

Dankzij bedrijven zoals Tankstations Jongeneel kan Valken ’68 blijven investeren in de faciliteiten, teams, en activiteiten die ons zo succesvol maken. Deze samenwerking laat zien dat lokale bedrijven en sportverenigingen samen een krachtige band kunnen vormen, waar zowel de sporters als de gemeenschap van profiteren.

Bezoek Tankstations Jongeneel:

Voor meer informatie over Tankstations Jongeneel en hun diensten, bezoek hun website: www.tankstationsjongeneel.nl. Of nog beter, ervaar hun uitstekende service zelf door langs te rijden bij een van hun tankstations.

Namens iedereen bij Valken ’68 willen we Tankstations Jongeneel hartelijk bedanken voor hun steun. We kijken uit naar een prachtige wedstrijd en hopen op een fantastische samenwerking in de toekomst!

Deel dit bericht