Home Nieuws Steun Valken ’68 zonder extra kosten via de Vriendenloterij

Steun Valken ’68 zonder extra kosten via de Vriendenloterij

Ben je lid van de Vriendenloterij en draag je Valken ’68 een warm hart toe? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met jouw bestaande lidmaatschap van de Vriendenloterij kun je Valken ’68 steunen en dit kost helemaal niets. Een kleine wijziging in je lotinstellingen kan al een groot verschil maken voor onze club.

Wil je dit direct regelen? Het is heel eenvoudig om Valken ’68 als jouw favoriete club te kiezen. Dit kan snel en gemakkelijk door een simpel telefoontje naar 088 – 020 1020 om door te geven dat je Valken ’68 wil steunen met jouw huidige lot(en). De VriendenLoterij Ledenservice wijst je de weg en het kost je weinig tijd.

Heb je vragen of wil je persoonlijke ondersteuning? Stuur gerust een bericht naar pr@valken68.nl en ons PR-team helpt je graag verder.

Door je lot aan Valken ’68 te koppelen, zorg je ervoor dat minimaal 40% van je inleg direct naar onze club gaat. Dit geld gebruiken we ter ondersteuning van onze activiteiten en ter versterking van de jeugdopleiding.

Elke bijdrage helpt en maakt een verschil voor de toekomst van Valken ’68. Pas je lotinstellingen aan en help Valken ’68 verder groeien. Samen staan we sterk! 

Deel dit bericht