Home Nieuws “Sportdag on Wheels” in Sassenheim biedt toegankelijke sporten voor iedereen

“Sportdag on Wheels” in Sassenheim biedt toegankelijke sporten voor iedereen

Op zondagmiddag 6 oktober 2024 vindt de “Sportdag on Wheels” plaats in sportcomplex de Wasbeek te Sassenheim. Dit evenement biedt een unieke kans om kennis te maken met verschillende sporten die toegankelijk zijn voor mensen met een fysieke beperking. Het doel van de dag is om te benadrukken dat sporten voor iedereen mogelijk moet zijn, ongeacht fysieke uitdagingen.

Tijdens deze multisportdag worden er diverse clinics aangeboden, waaronder rolstoelhandbal, rolstoelhockey, rolstoeldansen en nog veel meer. De sporten zijn zeer geschikt voor rolstoelgebruikers en sporters die gebruik maken van aangepaste middelen. Deelnemers kunnen tijdens verschillende rondes meerdere sporten uitproberen, wat het evenement ideaal maakt voor zowel beginners als ervaren sporters.

Het evenement begint om 13:30 uur en eindigt om 16:00 uur. Deelname is gratis, maar geïnteresseerden wordt aangeraden zich van tevoren aan te melden via de website unieksporten.nl. Voor meer informatie of vragen kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar sportdagonwheels@gmail.com.

Download hier de flyer.

Locatie:
Sportcomplex de Wasbeek, Sassenheim

Datum en tijd:
Zondagmiddag 6 oktober 2024
13:30 – 16:00 uur

Deel dit bericht