Home Nieuws Rabo ClubSupport: stem op Valken ’68

Rabo ClubSupport: stem op Valken ’68

Bij Valken ’68 draait het niet alleen om voetbal, maar om meer dan dat. We zijn een groeiende, bloeiende vereniging met inmiddels ruim 900 leden, en we verwachten dat dit aantal de komende jaren alleen maar zal toenemen. Dit komt door de nieuwbouw om ons sportpark heen en de aantrekkingskracht die onze vereniging heeft op voetballiefhebbers van alle niveaus. Of je nu op topniveau wilt spelen of gewoon voor de lol, bij Valken ’68 is er een plek voor jou.

Onze Kernwaarden:

  • Warmte: een hechte gemeenschap waar iedereen welkom is;
  • Ambitie: altijd streven naar het beste, zowel op als naast het veld;
  • Betrokkenheid: samen maken we Valken ’68 sterker;
  • Passie: voetbal leeft bij ons, dat voel je in alles wat we doen;
  • Plezier: want uiteindelijk draait alles om genieten van het spel.

Doel
Valken ’68 is een plek waar sport en samenzijn hand in hand gaan. Op het veld geven onze spelers alles, en na de wedstrijd vinden ze elkaar in de kantine om te vieren en na te praten. Helaas kampt onze kantine met een verouderde geluidsinstallatie. De speakers storen en het geluid laat te wensen over. Daarnaast moeten we regelmatig speakers huren, wat op de lange termijn niet duurzaam is. Om onze leden en supporters een optimale ervaring te bieden, willen we investeren in een nieuwe geluidsinstallatie.

Doe mee, bouw mee
Bij Valken ’68 geloven we in de kracht van samenwerking. We nodigen iedereen uit om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze club. Samen kunnen we zorgen voor de beste faciliteiten, zodat Valken ’68 nog jaren een plek blijft waar sport, vriendschap en plezier centraal staan. Ga naar je Rabo App of naar www.rabo-clubsupport.nl/ en stem op Valken ’68.

Deel dit bericht