Home Nieuws Nieuw spandoek “zonder respect geen voetbal”

Nieuw spandoek “zonder respect geen voetbal”

Sinds dit weekend prijkt er een nieuw spandoek aan de zijkant van de tribune op het Aad van Zelst-plein van ons sportcomplex. Dit spandoek is het resultaat van een waardevolle samenwerking tussen de Normen en Waarden commissies van de vijf voetbalclubs binnen de Gemeente Katwijk.

Het spandoek heeft een frisse uitstraling en bevat nieuwe kernpunten. De tekst is zorgvuldig samengesteld, met als doel om de huidige verharding in de maatschappij tegen te gaan en de afnemende normen en waarden te herstellen. De slogan “Zonder Respect geen Voetbal” staat niet voor niets bovenaan; het benadrukt onze overtuiging dat respect een essentiële voorwaarde is voor een sportieve en plezierige wedstrijdbeleving.

Respect is nodig, niet alleen tussen spelers onderling, maar ook voor de scheidsrechter en het publiek. Alleen met wederzijds respect kunnen we samen genieten van het voetbal.

We hopen dat iedereen die onze club bezoekt, het spandoek ziet en zich bewust wordt van de spelregels en waarden die wij op ons sportcomplex hoog in het vaandel hebben staan.

Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van enkele vrijwilligers. Dank hiervoor!

Deel dit bericht