Home Nieuws Neven Jesse en Quinten maken stap naar selectie van Valken ’68

Neven Jesse en Quinten maken stap naar selectie van Valken ’68

Valken ’68 verwelkomt komend seizoen twee jonge spelers uit de eigen jeugdopleiding: Jesse de Bruijn en Quinten Wolff, neven met een hechte band, maken samen de stap naar de selectie.

Quinten, 18 jaar oud, volgt de opleiding Build Environment in Amsterdam. Hij speelt sinds zijn zevende bij Valken ’68 en heeft altijd veel plezier beleefd aan het voetbal. Zijn favoriete positie is spits en hij staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en zijn neusje voor diepgang met oog voor het doel. Dit seizoen speelde hij in de O18, waar hij vanaf O14 met veel plezier en succes deel van uitmaakt. Hoewel het een moeilijke beslissing was om dit team te verlaten, kijkt Quinten uit naar de nieuwe uitdagingen en leerervaringen die hem te wachten staan bij de selectie. Hij wil zich vooral ontwikkelen op tactisch en fysiek gebied en is ervan overtuigd dat het tweede de juiste omgeving biedt om deze doelen te bereiken.

Jesse, eveneens 18 jaar oud, zit in zijn examenjaar van de havo op het Adelbert College in Wassenaar. Hij speelt al vanaf zijn zesde bij Valken ’68 en heeft altijd genoten van zijn tijd bij de club. Ook Jesse maakt sinds de O14 deel uit van het eerder genoemde team, waarmee hij mooie toernooien in het buitenland heeft meegemaakt. Zijn favoriete posities zijn de aanvallende 10 of 8, en hij hoopt komend seizoen zijn spel verder te ontwikkelen, vooral in het fysieke gebruik van zijn lichaam en het omgaan met duels. Jesse heeft vertrouwen in zijn vermogen om het team te versterken met zijn schot en kopkracht.

Beide neven zijn enthousiast over de nieuwe stap in hun voetbalcarrière en kijken ernaar uit om samen de uitdaging aan te gaan bij Valken ’68. Ze zijn vastbesloten om zich te ontwikkelen en het team te versterken met hun talenten en vastberadenheid.

Deel dit bericht