Home Nieuws Jong Valken ’68 klaar voor eerste officiële wedstrijd in de LAV Cup

Jong Valken ’68 klaar voor eerste officiële wedstrijd in de LAV Cup

Aanstaande dinsdag 17 september speelt Jong Valken ’68 hun eerste officiële wedstrijd van het seizoen in de LAV Cup. In deze spannende groepsfase nemen zij het op tegen LSVV ’70. Dit team, onder leiding van hoofdcoach Jan Nonkes en hoofdtrainer Freek Jansen, bevat enkele sterke spelers, waaronder oud-prof Erik Falkenburg. Het belooft dus een interessante test te worden voor onze jonge talenten.

Jong Valken ’68 is dit jaar speciaal samengesteld om jonge spelers uit het 2e elftal en de O19, aangevuld met ervaring uit het 1e elftal, de kans te geven om wedstrijden te spelen tegen sterke tegenstanders. Deze wedstrijden zijn van groot belang voor hun ontwikkeling en bieden een geweldige kans om te leren van ervaren spelers.

De groepsfase in de LAV Cup is inmiddels begonnen met een spectaculaire wedstrijd tussen LSVV ’70 en Kickers ’69, die eindigde in een 6-4 overwinning voor LSVV ’70. Nu is het de beurt aan Jong Valken ’68 om te laten zien wat ze kunnen. Na deze wedstrijd volgt er nog een duel tegen Kickers ’69 op 8 oktober.

Details van de Wedstrijd

Wedstrijd: Jong Valken ’68 – LSVV ’70
Locatie: sportpark ‘t Duyfrak, Valkenburg
Datum: dinsdag 17 september 2024
Tijd: 20.00 uur
Evenement: Huurmaat LAV Cup – Groepsfase

We nodigen al onze supporters uit om dinsdagavond om 20:00 uur naar sportpark ’t Duyfrak te komen en dit nieuwe team aan te moedigen. Het belooft een mooie voetbalavond te worden!

Tot morgenavond!

Deel dit bericht