Home Nieuws JO11-5 beleeft een dag om nooit te vergeten als Team van de Week!

JO11-5 beleeft een dag om nooit te vergeten als Team van de Week!

Zaterdag 12 oktober stond helemaal in het teken van voetbal voor het team van Valken ’68 JO11-5. Ze waren uitgekozen als Team van de Week en mochten een onvergetelijke dag beleven bij de wedstrijd van het eerste elftal. Met een spannende 3-2 overwinning van Valken ’68 1 op DSO werd de dag een groot succes!

Een eer om te mogen schitteren

De dag begon vroeg en de jongens verzamelden zich bij Valken ’68, een beetje zenuwachtig maar vol enthousiasme. Na een korte briefing en een fotosessie met de wedstrijdbal, stond hen een bijzondere ervaring te wachten: meedoen met de warming-up van het eerste elftal. Vervolgens mochten ze samen met de spelers van het eerste het veld oplopen. Sil maakte al snel een prachtige goal, en het hele team straalde van trots!

Werklust op het veld en de sfeer erin brengen

Valken ’68 begon de wedstrijd fel, en hoewel DSO flink tegenstand bood en zelfs met een voorsprong de rust inging, zette het eerste elftal alles op alles na de pauze. Met goals van Greg Zalewski, invaller Thom de Vries, en een beslissende penalty van Sammy Zandbergen pakte Valken ’68 een welverdiende 3-2 overwinning. De JO11-5 stond ondertussen langs de zijlijn met trommels en vlaggen en deed zijn uiterste best om de tegenstanders af te leiden. Hun aanmoedigingen gaven het team zichtbaar energie. De jongens vierden elk doelpunt alsof het hun eigen was en creëerden een geweldige sfeer.

Penalty’s en spanning

Tijdens de rust kregen de jongens hun eigen moment om te schitteren. Ze mochten penalty’s nemen en iedereen liet zien wat ze in huis hadden. Onder de druk presteerden ze als echte profs. Zelfs de wisselspelers konden meedoen en genoten van de kans om het veld op te gaan. Het plezier straalde er vanaf!

Winnaars en helden

Na het laatste fluitsignaal mocht JO11-5 napraten met de assistent-trainer en zelfs de keeper Frank Kardjani. De kers op de taart was het moment dat de jongens hun favoriete speler Nasser Bouhamed ontmoetten. Met een patatje erbij gaven ze hem nog wat tips voor de volgende wedstrijd en voelden ze zich echte sterren.

Namens de jongens van JO11-5 willen we Valken ’68 bedanken voor deze bijzondere dag. Ze hebben een geweldige ervaring gehad en een dag beleefd om nooit te vergeten.

Foto’s: Kees Kuijt & Saam de Mooij

Deel dit bericht