Home Nieuws JO10-4 kijkt terug op onvergetelijke dag als Team van de Week!

JO10-4 kijkt terug op onvergetelijke dag als Team van de Week!

Zaterdag 28 september begon vroeg voor het team van Valken ’68 JO10-4 met een spannende uitwedstrijd tegen ASC in Oegstgeest. Na een pittige strijd sleepten de jongens een knappe 8-9 overwinning binnen. Een geweldige prestatie! Maar de dag was nog lang niet voorbij, want ’s middags stonden ze klaar als Team van de Week bij de wedstrijd van het eerste elftal tegen Sportclub Monster.

een warm welkom

Om 13:45 uur werden de jongens opgevangen door Dirk Duinsbergen, die hen welkom heette in de bespreekruimte van Valken ’68. Hier kregen ze een briefing over wat ze allemaal te wachten stond. Het bijzondere aan dit moment was dat ze een kijkje mochten nemen in de ruimte waar normaal alleen de selectieteams komen. Dit gaf de jongens een speciaal gevoel en zorgde voor een mooie start van de middag.”

opkomst, fotomoment en sfeer maken

Voor de wedstrijd ontvingen de jongens mooie Valken-vlaggen en trommels van de club om het eerste elftal aan te moedigen. Vervolgens mochten ze hand in hand met de spelers het veld oplopen. Een onvergetelijk moment! Na het oplopen volgde een speciaal fotomoment met het eerste elftal, waarbij de trots van hun gezichten afstraalde. Eén van de jongens mocht zelfs de tos doen en de aftrap nemen, waarbij hij het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte!

Vol enthousiasme namen ze daarna hun plek in achter het doel van de tegenstander, waar ze met hun aanmoedigingen en energie de sfeer bepaalden.

Penalty’s nemen in de rust

Tijdens de rust kregen de jongens de kans om hun schotvaardigheden te tonen door penalty’s te schieten op Thijs Ouwehand, de 2e keeper van het eerste elftal. Iedereen stapte vol enthousiasme naar voren om te schieten. Sommigen schoten de bal hard in het net, anderen misten nét, maar het plezier was er niet minder om!

De overwinning gevierd

In de tweede helft scoorde Valken ’68 nog twee keer, en het team van JO10-4 vierde de 3-0 overwinning uitbundig mee. Na het laatste fluitsignaal werd er samen met het eerste elftal gevierd, en de jongens stonden vooraan om mee te juichen!

Een onvergetelijke afsluiting

Willeke, de moeder van één van de spelers, verzorgde de social media-takeover en legde de mooiste momenten van de dag vast, zowel tijdens de ochtendwedstrijd als bij het eerste elftal. Na de wedstrijd werd het team getrakteerd op patat en limonade in de bespreekruimte. Als aandenken kregen de spelers een kaart met handtekeningen van het eerste elftal.

De dag was een groot succes dankzij de voorbereidingen van Dirk Duinsbergen, die de taken van Rein de Winter overnam, en de begeleiding van Erwin Verkuijlen en zijn mede-trainer. Speciale dank aan Willeke voor het vastleggen van de dag. Dankzij iedereen kunnen de jongens terugkijken op een onvergetelijke dag vol voetbalplezier!

Foto’s: Kees Kuijt

Deel dit bericht