Home Nieuws Jesper Slootweg (eerste) en Bas Star (tweede) zijn speler van het jaar

Jesper Slootweg (eerste) en Bas Star (tweede) zijn speler van het jaar

De competitie zit er inmiddels op voor zowel het eerste als het tweede elftal. Ondanks dat het eerste zich nog opmaakt voor de nacompetitie en de finale van de LAV-cup, vond gisteren de traditionele slotavond van de selectie plaats. Traditiegetrouw wordt hier ook de ‘speler van het jaar’ bekendgemaakt.

Voor het eerste elftal koos de technische staf voor centrale verdediger Jesper Slootweg, die kan terugkijken op een sterk seizoen. Hij heeft zich niet alleen op voetbalgebied ontwikkeld, maar is ook een echte leider gebleken. Daarnaast speelde Jesper vrijwel alles en was het mede door zijn toedoen dat Valken ’68 weinig tegendoelpunten kreeg.

De technische staf van het tweede elftal koos Bas Star als speler van het jaar. Bas is al een aantal jaren een bekend gezicht in het tweede elftal. Na wat blessureleed eerder dit seizoen heeft Bas zich ontwikkeld tot een dragende kracht. Bas heeft zich dit seizoen ontpopt tot een speler waar je op kunt bouwen: altijd aanwezig en belangrijk voor het team.

Naast de eretitel ontvingen beide spelers ook nog een mooie waardebon, aangeboden door Postmus.nl. Van harte gefeliciteerd, Bas en Jesper!

Deel dit bericht