Home Nieuws Jelmer van Egmond keert terug op ’t Duyfrak

Jelmer van Egmond keert terug op ’t Duyfrak

Na een jaar bij Rijnsburgse Boys vertoefd te hebben, keert Jelmer van Egmond (26) komend seizoen weer terug bij Valken ’68. De centrale verdediger, die eerder al drie seizoenen in het roodgeel speelde, keerde afgelopen seizoen ‘huiswaarts’ om met zijn vrienden in het tweede elftal te gaan voetballen.

Jelmer is 26 jaar en komt uit Rijnsburg. Hij werkt in de kinderopvang, waar hij verantwoordelijk is voor de voor-, tussen- en naschoolse opvang. ’s Ochtends werkt hij als gymleraar voor peuters. Naast voetballen houdt hij ervan om samen met zijn vrienden te zijn en geniet hij ook van een potje padel. Voor hij drie seizoenen bij Valken ’68 speelde kwam Jelmer ook uit voor Rijnsburgse Boys. Het afgelopen seizoen liep echter niet zoals hij gehoopt had. Jelmer verloor het plezier in het spelletje.

Sinds zijn vertrek bij Valken heeft Jelmer altijd contact gehouden met Dennis de Raad en zo kwam ook zijn situatie ter sprake. Zo is het balletje gaan rollen. Na goede gesprekken met mensen van Valken ‘68 en zijn vader heeft hij besloten om terug te keren bij Valken ’68.

Zijn doelstelling is om het plezier in het voetbal weer terug te vinden; dan gaat de rest vanzelf. Als teamdoelstelling voor komend seizoen is promotie voor zowel het eerste als tweede elftal een mooi doel. Hij hoopt dat het eerste dit seizoen promotie al kan bereiken. Jelmer heeft er zin in!

Foto: Kees Kuijt

Deel dit bericht