Home Nieuws Het sportspreekuur: gratis inloop leden

Het sportspreekuur: gratis inloop leden

PMC Groep is de partner voor fysiotherapie van Valken ’68. De fysiotherapeuten van PMC Groep zijn beschikbaar voor alle leden van Valken ’68. Heb je een blessure of vragen? Loop er dan niet mee door, maar vraag om deskundig advies aan de fysiotherapeut van PMC Groep. Des te sneller ben je weer in staat om te voetballen!

Inloopspreekuur
Vanaf maandag 2 september aanstaande introduceert Valken ’68, in samenwerking met PMC Groep, een inloopspreekuur op de club. Iedere maandag van 18.30 tot 19.00 uur is Victor Oudshoorn, fysiotherapeut van het Paramedisch Centrum, op de club aanwezig om je te adviseren.

Wil je verzekerd zijn van een plek? Stuur voorafgaand een bericht naar Victor Oudshoorn (06-83622459) met jouw naam en geboortedatum. Er wordt dan direct een afspraak gemaakt voor het eerstvolgende inloopspreekuur. Uiteraard is het ook mogelijk om de fysioruimte binnen te lopen tot uiterlijk 19.00 uur.

Geen behandeling
Het inloopspreekuur is niet bedoeld om te behandelen. Er wordt alleen een korte screening gedaan van je klachten, en Victor kan aan de hand daarvan bepalen of het verantwoord is om met die blessure te trainen of te voetballen. Ook kan hij bepalen of er eventueel verdere fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is. Houd er rekening mee dat eventuele vervolgbehandelingen op een van de locaties van PMC Groep zullen moeten plaatsvinden. Deze worden gedeclareerd bij je zorgverzekering, volgens de daarvoor geldende regels.

Wil je meer informatie? Bel dan met telefoonnummer 071-4074384 of ga naar de website van PMC Groep.

Deel dit bericht