Home Nieuws Erelid Henk Imthorn 50 jaar getrouwd met zijn Annet

Erelid Henk Imthorn 50 jaar getrouwd met zijn Annet

Afgelopen vrijdag was het groot feest in de kantine van Valken ’68. Niet vanwege een overwinning van een van onze teams, maar vanwege de viering van een gouden jubileum. Ons erelid Henk Imthorn is namelijk vijftig jaar getrouwd met zijn Annet. Henk is al vele jaren actief binnen onze gemeenschap. Naast een lange voetbalcarrière heeft Henk ook diverse functies bekleed binnen Valken ’68 en schrijft hij nog steeds actief voor de jaarlijkse presentatiegids. En ben je op zoek naar het Valken ’68-archief? Dan moet je ook bij Henk zijn! Van krantenknipsel tot programmagids, Henk heeft het allemaal. Het is maar goed dat we inmiddels digitaal werken, anders was een uitbouw noodzakelijk geweest.

Ook zijn vrouw Annet is binnen de gemeenschap geen onbekende. Menig Valkenburgs kind heeft zij begeleid bij de afscheidsmusical van de kinderen uit groep 8 van Christelijke Basisschool De Burcht.

In 1974, met nog een lang en gelukkig leven voor zich, gaven ze elkaar het jawoord. En kijk nu eens: vijftig jaar later stralen ze nog steeds van oor tot oor en zien ze er nog net zo verliefd uit. Prachtig om te zien.

Bij een feestje horen natuurlijk cadeaus. De families en vrienden van Henk en Annet hebben hier niet op beknibbeld. En als je dacht dat ze van de cadeaus nu op vakantie gaan, dan heb je het mis! Zij schenken een bedrag van maar liefst €2.000,- aan Stichting KiKa. Een geweldig mooi doel.

Namens de gehele vereniging feliciteren wij Henk en Annet met deze bijzondere mijlpaal.

Deel dit bericht