Home Nieuws Dik verdiend gelijkspel tegen derde divisionist FC ‘s-Gravenzande

Dik verdiend gelijkspel tegen derde divisionist FC ‘s-Gravenzande

Op een mooie zomeravond in het Westland liet Valken ’68 gisteravond zien wat het in huis heeft tegen derde divisionist FC ‘s-Gravenzande. Met goed combinatievoetbal en zeer gedisciplineerd verdedigen, wisten we uiteindelijk een knap gelijkspel uit het vuur te slepen.

In de 25e minuut kwam Valken ’68 op voorsprong door een prachtige goal van Jelle van den Oever. Helaas miste Sam Zandbergen, die ijzersterk speelde, vlak voor rust een enorme kans op de 0-2.

Na rust bleef Valken ’68 trouw aan de gekozen speelwijze, wat ook grote kansen opleverde. Dunke Lagerberg brak door aan de rechterkant en zag de geheel vrijstaande Jelle van den Oever, die zijn tweede van de avond aantekende: 0-2. Na een uur spelen werden er veel wissels doorgevoerd bij Valken ’68. Het was mooi om te zien dat spelers uit onze eigen opleiding minuten maakten tegen een derde divisionist. Helaas kwam ‘s-Gravenzande in het laatste halfuur nog op gelijke hoogte.

Het was een zeer leuke en vooral nuttige oefenwedstrijd waarin we weer stappen hebben gezet in onze speelwijze. Jongens konden proeven aan het niveau van het eerste elftal, en er zijn zeker elementen waarop we kunnen voortbouwen.

Tot zaterdag, wanneer we om 13:00 uur uit spelen bij sv DSO in Zoetermeer.