Home Nieuws Derek van der Plas verlengt contract als hoofdtrainer bij Valken’68

Derek van der Plas verlengt contract als hoofdtrainer bij Valken’68

Voetbalvereniging Valken’68 heeft aangekondigd dat Derek van der Plas zal aanblijven als hoofdtrainer voor het komende seizoen 2024/2025. Dit wordt het derde opeenvolgende seizoen waarin Derek de rol van hoofdcoach op zich zal nemen bij de Valkenburgers. Een mooi cadeau zo vlak voor Kerst.

De beslissing om Derek van der Plas te behouden als hoofdtrainer komt niet als een verrassing. Derek presteert uitstekend en wordt geroemd om zijn inzicht. Onder zijn leiding heeft het team, en daarmee de club, aanzienlijke vooruitgang geboekt. Ook dit seizoen draait het team bovenin mee en kan het zich goed meten met de concurrentie.

Zowel de Technische Commissie als het Bestuur van Valken’68 zijn verheugd over de contractverlenging van Derek van der Plas. Zij zijn ervan overtuigd dat zijn vastberadenheid en tactische bekwaamheid een positieve invloed zullen hebben op de prestaties van het team.

Naast het aanblijven van Derek van der Plas als hoofdtrainer, zullen ook assistent-trainers Erwin van der Nagel en Floor van Duijn aanblijven. Hun voortdurende betrokkenheid bij het team zal zorgen voor continuïteit en stabiliteit binnen de coachingstaf van Valken’68.

Met deze contractverlenging streeft Valken’68 ernaar om de succesvolle koers voort te zetten en verdere groei en ontwikkeling van het team te bevorderen. Het belooft een spannend seizoen te worden voor de club en haar supporters, met Derek van der Plas aan het roer en een toegewijd team van trainers en spelers die streven naar succes op het veld.

Deel dit bericht