Home Nieuws Brilstand in oefenwedstrijd: Valken ’68 en sv DSO in evenwicht

Brilstand in oefenwedstrijd: Valken ’68 en sv DSO in evenwicht

Op een warme zaterdagmiddag troffen competitiegenoten sv DSO en Valken ’68 elkaar in een vriendschappelijke wedstrijd in Zoetermeer. Na de positieve resultaten van de afgelopen twee wedstrijden, kwam Valken ’68 deze keer helaas minder goed voor de dag.

Het spel van Valken ’68 was bij momenten slordig, vooral in balbezit, en de veldbezetting was niet altijd optimaal. Desondanks zijn er ook positieve punten te benoemen. Het team hield de nul en creëerde een aantal goede kansen. Wietsma, Cooper, Arikan en Glasbergen waren dicht bij de 0-1, maar de brilstand bleef op het scorebord staan.

In de 25e minuut werd Ilja de Vries vervangen door Stijn Haasnoot, omdat Ilja zich niet helemaal fit voelde. Na 60 minuten volgden er meerdere wissels om frisse krachten in te brengen en nieuwe spelers ervaring op te laten doen.

Hoewel Valken ’68 minder dominant was dan in de voorgaande oefenwedstrijden, was het bemoedigend om te zien dat de verdediging stand hield en dat jonge spelers uit de eigen jeugdopleiding waardevolle ervaring opdeden tegen een sterke tegenstander. De volgende uitdaging voor Valken ’68 is aanstaande dinsdag, wanneer het team thuis op het Duyfrak speelt tegen vv Katwijk. Dit is opnieuw een goede gelegenheid voor het vlaggenschip om zich verder te ontwikkelen richting de start van de bekerwedstrijden en de competitie.

Opstelling:
Basis: Frank Kardjani, Pepijn van Duijvenvoorde, Lars Oudshoorn, Jesper Slootweg (C), Dirk van Duijn, Sten Schaap, Gregor Zalewski, Ilja de Vries, Joshua Cooper, Lars Wietsma, Bart Duiker.
Wissels: Stijn Haasnoot (25′), Jelle van den Oever (60′), Samet Arikan (60′), Thijs den Hollander (60′), Mike Glasbergen (60′), Dunke Lagerberg (60′).

Op naar dinsdag!

Deel dit bericht