Home Nieuws Bekijk de nieuwe presentatiegids online

Bekijk de nieuwe presentatiegids online

Met trots kunnen we melden dat de jaarlijkse presentatiegids van Valken ’68 weer is gemaakt en inmiddels op de deurmat ligt van vrijwel iedere woning in Valkenburg en Oegstgeest aan den Rijn. Het is altijd een bijzondere prestatie om deze gids elk jaar weer rond te krijgen voor de start van de competitie, en ook dit jaar zijn we daarin geslaagd.

De voorbereidingen voor de gids beginnen al vroeg in de zomer, wanneer voor velen binnen Valken ’68 de werkzaamheden op een laag pitje staan. Terwijl de meeste mensen genieten van een welverdiende vakantie, gaan we met de presentatiegids juist aan de gang. Het begint met het zorgvuldig uitzoeken van onderwerpen, het vastleggen van schrijvers, en de zoektocht naar adverteerders die ons ondersteunen.

Ondanks de uitdagingen die de vakantieperiode met zich meebrengt, is het gelukt om alle artikelen op tijd geschreven en geredigeerd te krijgen. Dankzij de inzet van alle betrokkenen, van schrijvers tot bezorgers, ligt er dit jaar een recordaantal van 3.250 gidsen klaar om door iedereen gelezen te worden. Niet ontvangen? Haal de presentatiegids op in de kantine.

We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en hopen dat de gids opnieuw met veel plezier zal worden gelezen. Een groot dankwoord gaat uit naar iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze uitgave. Samen hebben we weer een prachtig visitekaartje voor onze club neergezet!

Duurzaamheid
Ook Valken ’68 kijkt naar de toekomst en wil haar ecologische voetafdruk verkleinen. Voor komend seizoen onderzoeken we wat de beste manier is om de presentatiegids te verspreiden. Heb je daar een mening over? Laat het de redactie weten!

Voor nu: veel leesplezier gewenst!

Deel dit bericht