Home Nieuws Bastiaan Meijvogel stapt definitief over naar selectie

Bastiaan Meijvogel stapt definitief over naar selectie

De jonge en talentvolle Bastiaan Meijvogel (17) maakt komend seizoen de overstap naar de selectie van Valken ’68. Bastiaan, die de opleiding scheeps- en interieurbouw volgt, heeft zijn hele voetbalcarrière bij Valken ‘68 doorgebracht. Zijn favoriete positie is rechts achter, waar zijn sterkste eigenschappen het 1-tegen-1 verdedigen en zijn snelheid zijn.

Bastiaan komt over van de O18, waar hij het altijd erg naar zijn zin heeft gehad. Hij heeft met sommige teamgenoten zijn hele jeugd gespeeld, een periode van ongeveer acht jaar. Deze hechte band met zijn teamgenoten heeft bijgedragen aan zijn plezier en ontwikkeling in het spel.

In januari is Bastiaan al meegegaan op trainingskamp met de selectie, waardoor hij een goede indruk heeft gekregen van het niveau en de sfeer binnen het team. Daarna heeft hij zich al bij de selectie gevoegd, maar vanaf komend seizoen is hij definitief volwaardig selectielid. Hij kijkt ernaar uit om als speler beter te worden en veel te leren van de ervaren spelers om hem heen.

Bastiaan is enthousiast over zijn toekomst bij Valken ’68 en heeft er alle vertrouwen in dat hij zowel individueel als met het team mooie successen zal behalen.

Deel dit bericht