Home Nieuws Aankondiging incasso contributie Valken ’68

Aankondiging incasso contributie Valken ’68

Beste leden,

Aanstaande maandag, 30 september, incasseert Valken ’68 de jaarlijkse contributie voor het seizoen 2024/2025. Indien er gekozen is om de incasso in meerdere delen te betalen, wordt maandag het 1/2 of 1/3 deel geïncasseerd. Ten opzichte van het verleden is er een zeer belangrijke wijziging doorgevoerd. Hieronder is te lezen wat dit precies inhoud.

De afgelopen tijd zijn wij bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de organisatie, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van gelden een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

Hoe werkt dit precies?
ClubCollect is een online facturatiemodule die onze organisatie ondersteunt bij het innen van gelden. Vanaf het moment dat wij de gelden gaan innen, ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per mail, sms of per brief.

Delen van gegevens
Je persoonsgegevens staan veilig binnen onze eigen omgeving en zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Zorgverzekeraar
Ben je aangesloten bij Zorg & Zekerheid? In sommige gevallen heb je met een aanvullende verzekering recht op een vergoeding voor kinderen tot 18 jaar. Log in op MijnZZ voor meer informatie.

Rabobank
Vanwege het 125-jarige bestaande van de Rabobank is er een speciale sportactie. Deze actie is bijna voorbij, maar loont nog steeds. Ga voor de Rabo Sportactie naar de website van de bank, open een betaal- en spaarrekening en scoor € 125 Rabo SportCadeau voor lidmaatschap bij een sportclub of sportvereniging.

Voor vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Deel dit bericht