Home Nieuws De Grote Clubactie is weer van start!

De Grote Clubactie is weer van start!

Vanaf deze week komen de jongens en meiden van Valken ’68 bij u langs de deur om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Met elk verkocht lot gaat maar liefst 80% direct naar onze club! Dit jaar willen we een nog hoger bedrag ophalen dan vorig jaar. Dankzij jullie steun hebben we vorig seizoen een recordbedrag van €7.332,- opgehaald, en daar zijn we ontzettend trots op! 💪❤️💛

✅ De jeugdleden hebben loten bij zich met een handige QR-code. Scan deze eenvoudig met je telefoon en binnen een paar seconden is je bijdrage geregeld!
✅ Wist je dat deelname aan de Grote Clubactie zorgt voor meer plezier en saamhorigheid in onze vereniging, én ons helpt om te investeren in onze jeugd?
✅ Heb je vragen over de actie? Neem dan een kijkje op de website van de Grote Clubactie: groteclubactie.nl voor meer informatie.

Let op: Dit jaar zijn er meerdere superloten beschikbaar ter waarde van €150,-! Wil jij met je bedrijf, familie of vrienden zo’n superlot kopen en de club extra steunen? Neem dan contact met ons op!

Bestedingsdoel 2024: We zijn nog bezig om het exacte bestedingsdoel vast te stellen, maar zoals elk jaar zal een groot deel naar materiaal voor onze jeugd gaan.

We hopen op jullie steun om opnieuw een record te breken en mooie dingen te doen voor onze club!

Deel dit bericht