Home Nieuws Thom de Vries sluit zich aan bij Valken ’68

Thom de Vries sluit zich aan bij Valken ’68

Valken ’68 is verheugd om aan te kondigen dat Thom de Vries officieel de overstap maakt van LFC naar Valken ’68. Na een periode van meetrainen en het wachten op de goedkeuring van de KNVB, is de overschrijving nu afgerond en kan Thom zich volledig aansluiten bij ons. We zijn ontzettend blij met deze versterking en kijken ernaar uit om hem aan het werk te zien in het geel-rood!

Thom is een ervaren aanvaller die eerder in de jeugd van Valken ’68 heeft gespeeld en dus een oude bekende is binnen de club. Thom, vorig jaar nog spelend voor LFC, kwam in een lastig pakket door de verhuizing van LFC naar Den Haag. Hierdoor werd het moeilijk om privé, werk en sport te combineren. Gelukkig is hij nu terug op Sportpark ’t Duyfrak! Thom traint al twee weken mee en maakte al zijn eerste minuten tegen ROAC in de LAV-Cup. Achter de schermen is er hard gewerkt aan zijn terugkeer, en vandaag heeft de KNVB haar goedkeuring gegeven. Thom is per direct speelgerechtigd voor Valken ’68 en kan dit weekend zijn debuut maken in de uitwedstrijd tegen Voorschoten ’97.

Binnenkort volgt een exclusief interview met Thom, waarin we meer te weten komen over zijn overstap, verleden en ambities bij Valken ’68!

Deel dit bericht