Home Nieuws Jong Valken verslaat Kickers ’69 en pakt tweede zege in de LAV Cup

Jong Valken verslaat Kickers ’69 en pakt tweede zege in de LAV Cup

Gisteravond zette Jong Valken een sterke prestatie neer tegen Kickers ’69. Ondanks dat het team moest worden samengesteld met een mix van spelers uit het tweede, het eerste, en enkele lagere elftallen, begon Valken sterk op het grasveld van de tegenstander.

Het spel begon met een vlotte en aanvallende Valken, wat al snel werd beloond. In de 7e minuut schoot Mike Glasbergen de 0-1 binnen vanuit een directe corner. Julian Star gaf de bal perfect bij de eerste paal, en Mike schoot hem in één keer over de keeper heen in de verre hoek. Valken bleef druk zetten en had het meeste balbezit. Toch kreeg Kickers de kans om terug te komen door een defensieve misser. Een snelle aanval werd benut en bracht de stand op 1-1 in de 11e minuut.

De voorsprong kwam echter snel weer terug. Slechts twee minuten later zorgde een mooie aanval en een voorzet van Sten Schaap voor een eigen goal van Kickers: 1-2. Hoewel Valken sterker was, slaagde men er niet in om de voorsprong verder uit te bouwen voor rust.

Na de pauze bleef Valken domineren, met de wedstrijd die sportief en spannend bleef. In de 50e minuut miste Julian Star nog een grote kans, maar het was Quinten Wolff die in de 57e minuut de 1-3 op het scorebord zette door de keeper knap te omspelen. Kickers kwam nog dichtbij met een doelpunt in de 84e minuut, waarmee ze de eindstand op 2-3 brachten.

Jong Valken bleef scherp tot het einde en pakte verdiend de winst. Ondanks dat er nog meer doelpunten mogelijk waren, gingen ze met de volle buit naar huis!